Nieuwjaarswens 2014

 

 

Beste reünist,

Waar we op hoopten is gelukt; het was een geweldige reünie! We hebben bijzondere, leuke, spontane en positieve reacties ontvangen.Dit feestjaar sluiten we dus goed af.

Een verdiend woord van dank aan onze dj’s George Mulder en Rob van Dijk. Zonder hen was het maar een half feest. Dankdank!

De foto’s en een film zijn nog in bewerking. Zodra deze op de site staan zullen we nog één keer een mailing sturen en dan Gaan we toch echt ‘met pensioen’.

Knal het jaar goed uit en een jaar vol vreugde, humor, vrolijkheid, gezelligheid, liefde, gezondheid en (hernieuwde?) vriendschappen toegewenst.

De kopgroep Swijnshooft2013  Hans, Lieke, Dominique, Karel en Carl

Secretariaat: info@swijnshooft2013.nl

 

 

Welkom op 17 november 2013

  • Wie ? Alle Swijnshooftenaren die zich hebben ingeschreven en de bijdrage ad € 35,- hebben voldaan
  • Waar ? Strandpaviljoen   |   Boslaan 45  |   5263 NX Vught
  • Hoe laat ? Van 15.00 uur tot 20.00 uur
  • Melden ? Bij de ontvangsttafel bij de entree
  • Sluiting inschrijving/betaling ? 11 november

Nog twee maanden…..

dan is het zover. Op 17 november  treffen de reünisten elkaar voor een spetterende  reünie in het Strandpaviljoen in Vught. De reünisten zijn welkom vanaf 15.00 uur en de reünie zal rond 20.00 uur een einde krijgen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Een van de uitdagingen van de  Swijnshooftreüniekopgroep  was om de kosten voor de gasten betaalbaar te houden. Een aantal sponsoren heeft deze uitdaging mede mogelijk gemaakt. Tegenover de bijdrage van € 35,- mag je dan ook het nodige verwachten, t.w. de entree, 5 consumptiebonnen, een gevarieerd winterbuffet, een aandenken en muziek uit de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Maar daarover een volgende keer meer.

Belangstellenden kunnen zich nog steeds inschrijven voor de reünie via www.swijnshooft2013.nl/inschrijven/  Jullie Swijnshooft vrienden en vriendinnen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Praat erover en spoor ze aan om zich in te schrijven!!

De Swijnshooftreüniekopgroep

Inschrijving voor Swijnshooftreünie is open !!

De organisatie van de Swijnshooftreünie verloopt voorspoedig. De signalen die we krijgen geven aan dat er een fikse belangstelling is voor de reünie. Het leeft; niet verwonderlijk als we die periode van toen even in gedachten terughalen.

Al met al reden voor de organisatie om de inschrijving voor deelname aan de reünie al bijtijds open te stellen; nu eind april 2013 dus.

Zo is de belangstelling op de voet te volgen en is er altijd nog ruimte voor bijstellingen.

Op de pagina ‘Inschrijven’ van deze site staat alle verdere informatie over hoe je je als oud-lid van Jongerensociëteit ’t Swijnshooft kunt inschrijven voor de Swijnshooftreünie op zondag 17 november 2013 van 15.00 – 20.00 uur in ’t Strandpaviljoen aan de IJzeren Man / Boslaan 45 / Vught.

Tot spoedig hier op de site.

De Swijnshooftreüniekopgroep.

De stand van zaken!!

Nieuws, en zeker goed nieuws, laat zich op voorhand eenvoudig samenvatten. Vandaar dat de kopgroep dit bericht meteen begint met een bondige stand van zaken van de Swijnshooftreünie

Datum:  zondag 17 november 2013

Tijd:       15.00 – 20.00 uur

Locatie:   ’t Strandpaviljoen aan de IJzeren Man / Boslaan 45 / Vught

Programma: logisch dat we daar nog even wachten met de tipjes en de sluiers,        maar … dat de zintuigen overuren gaan maken staat nu al vast. Zien, horen, proeven, enz. enz. Met andere woorden; het zal er allemaal zijn. Oh ja, en muzikaal, heel muzikaal natuurlijk ! Misschien een reünie op zich !?

Deelnamekosten: een eerste inschatting geeft aan dat de deelnamekosten per persoon richting € 35,-  per persoon gaan. Dit is inclusief een op het jaargetijde afgestemd buffet en een aantal drankjes. Omdat het exacte aantal deelnemers nog niet bekend is moeten we voor wat betreft de definitieve deelnamekosten nog een slag om de arm houden.

Ruim 160 oud-Swijnshooftenaren hebben zich al gemeld via info@swijnshooft2013.nl om op de hoogte te worden gehouden en tevens hebben we inmiddels een lijst van 450 namen verzameld. Bij deze namenlijst willen we graag de mailadressen en uiteraard zoeken we nóg meer oud-leden

Natuurlijk bestaat de kans dat je vragen hebt, adressen van oude bekenden weet, of wetenswaardigheden kent. Ze zijn allemaal van harte welkom op info@swijnshooft2013.nl                                                                                                 De site wordt steeds aangevuld met meer foto’s krantenartikelen ed. Blijf ons volgen!

Tot spoedig hier op de site.

De Swijnshooftreüniekopgroep.

 

In april veel meer nieuws !!

Een nieuwe lente, een oude bekende !! Je vertrouwde Swijnshooft komt dan namelijk met een brok informatie over de grote reünie die voor zondag 17 november 2013 gepland staat. En dat is niet minder dan 45 jaar na die bruisende tijd van weleer Tjonge, wat zullen we elkaar veel te vertellen hebben!! Houd daarom deze website in de gaten. Nog sterker; laat iedereen weten dat hij bestaat en dat hij de meest ideale informatiebron is voor de komende Swijnshooftreünie. Voor het nieuwste nieuws, voor hoe in te schrijven, etc. etc.