Nog twee maanden…..

dan is het zover. Op 17 november  treffen de reünisten elkaar voor een spetterende  reünie in het Strandpaviljoen in Vught. De reünisten zijn welkom vanaf 15.00 uur en de reünie zal rond 20.00 uur een einde krijgen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Een van de uitdagingen van de  Swijnshooftreüniekopgroep  was om de kosten voor de gasten betaalbaar te houden. Een aantal sponsoren heeft deze uitdaging mede mogelijk gemaakt. Tegenover de bijdrage van € 35,- mag je dan ook het nodige verwachten, t.w. de entree, 5 consumptiebonnen, een gevarieerd winterbuffet, een aandenken en muziek uit de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Maar daarover een volgende keer meer.

Belangstellenden kunnen zich nog steeds inschrijven voor de reünie via www.swijnshooft2013.nl/inschrijven/  Jullie Swijnshooft vrienden en vriendinnen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Praat erover en spoor ze aan om zich in te schrijven!!

De Swijnshooftreüniekopgroep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>